Ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss

Ansikten

Set Up är ett företag i tillväxt som ständigt är på väg framåt. Vi är öppna för nya lösningar och arbetssätt och välkomnar friska tankar och idéer. Tillsammans med trevliga kollegor med gedigen erfarenhet och stort engagemang får du chansen att utvecklas i våra spännande uppdrag.

Varför Set Up?

För att vi på Set Up och resultatet av vårt arbete ska ligga i framkant välkomnar vi nya perspektiv, olika bakgrunder och erfarenheter. Vi vet att vi är varandras arbetsmiljö, och tillsammans skapar vi förutsättningar för att kunna vara våra bästa jag på jobbet.

På Set Up står vi aldrig ensamma i vår uppgift. Vi vet att det bästa för både våra kunder och för oss, är att alltid jobba i team i våra projekt. På så vis säkerställer vi utveckling och kunskapsöverföring mellan våra konsulter, och vi mejslar tillsammans fram lösningar som skapar trygghet och utveckling hos våra kunder. Oavsett om du är ny i din roll eller erfaren konsult ansvarar du för affären och för att vidareutveckla våra uppdrag och leverera resultat. Vårt mål är att varje medarbetare ska växa som konsult. Det gör vi genom att utmana i både spännande uppdrag och i ansvar.

Set Up präglas av en stark entreprenörsanda, gemenskap och stolthet över vårt företag. Vi vill främja flexibilitet, nyfikenhet och arbetsglädje hos våra medarbetare. Utöver förmåner som kollektivavtal hos almega och centralt belägna kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, kan vi erbjuda ett generöst friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme per vecka på arbetstid. Vi sätter ett stort värde i balans mellan arbete och fritid och därför erbjuder vi våra medarbetare flexibla arbetstider. Du väljer själv var du vill jobba, så länge det fungerar med de uppdrag du arbetar i.

Två medarbetare planerar ett projekt.

Möt våra medarbetare

Malin

Malin Hankin

Projektledare

Det bästa med att jobba på Set Up är nog den stora variationen kunder och projekt. Hela tiden nya utmaningar och frågeställningar. Gillar man att arbeta självständigt och fatta snabba beslut så trivs man på Set Up. De trevliga och duktiga kollegerna är också ett stort plus.
Klas Fredriksson

Klas Fredriksson

Projektledare

Som projektledare är förmågan att förstå och sätta sig in i kundens verksamhet en av de viktigare egenskaperna. Att vara lyhörd och ödmjuk inför att vår core business, med flytt/anpassnings-projektet, är en process för kunden som ligger helt utanför deras ordinarie arbete.
Christina Pappas

Christina Pappas

Projektledare

Att arbeta som projektledare är ett väldigt roligt jobb. Ingen dag är lik den andra, det är högt och lågt och många olika typer av projekt och kunder. Den stora variationen och friheten i arbetssättet gör att jag trivs bra. Ett stort plus är kollegorna och den familjära kulturen på Set Up.
Helmut Diliwi

Helmut Diliwi

Projektledare

Varje dag är sig unik när du jobbar på Set Up. Man vistas dagligen i en lärorik miljö fylld med spännande utmaningar, vilket är något jag uppskattar enormt som nyexaminerad. Med ett brett spektrum av olika av projekt, stora som små, tar man del av en berikande resa utan dess like.

Vi vill bli fler!

Vi söker löpande duktiga projektledare som vill växa med oss!

Om du inte hittar en passande tjänst för tillfället kan du skicka en spontanansökan.