Senior projektledare med affärsansvar

Är du vår nya affärschef för västra Sverige?

Brinner du precis som oss för fastigheter och dess användare?
Är du intresserad av en bred, aktiv roll inom fastighetsprojekt?
Då är du rätt person för denna tjänst. Som affärschef hos oss kommer du att arbeta med rådgivning eller projektledning för våra kunder. Du kommer att arbeta med flera olika lokal- och fastighetsprojekt med varierande storlek, organisation och komplexitet, där du ska bidra med din kunskap och ge stöd i projektets alla faser. Tjänsten innebär bl.a. att ta fram och säkerställa underlag för beslut i strategiska frågor samt att förstå och anpassa processer efter kundens mål och gällande regelverk. Du förväntas kunna leda arbetet att samordna, styra, genomföra och planera projekt.
Samt att du medverkar i den operativa ledningsgruppen på Set up och rapporterar löpande till COO om utökade eller nya uppdrag och är proaktiv i att identifiera nya affärsmöjligheter

Du ingår i ett entreprenöriellt sammanhang och får stor möjlighet att leda väg för Set Up och dess närvaro på västkusten. Du rapporterar till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Driva och utveckla vår verksamhet i Göteborg med omnejd.
  • Försäljning
  • Ansvara för teamets leverans
  • Säkerställa tidrapportering och fakturering för dina teammedlemmar
  • Identifiera och initiera potentiella nya kunder och projekt
  • Sammankalla och hålla kvartalsvisa avstämningsmöten med kunderna och gå igenom pågående leveranser samt fånga upp eventuella nya projekt
  • Sammankalla och hålla veckovisa teammöten med dina medarbetare
  • Leda årliga utvecklings- och lönesamtal med dina medarbetare

Erfarenhet, utbildning och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en förståelse för konsultyrket, gärna har erfarenhet ifrån en liknande roll från en annan rådgivningsfirma, fastighetsbolag eller inom kommersiell förvaltning. Du är affärsdriven med ett stort kontaktnät. Ditt ledarskap har ett tydligt engagemang och du är en stöttande ledare som hjälper dina medarbetare att växa och delar frikostigt med dig av din kunskap. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta mot offentlig verksamhet och LOU. I grunden har du en kandidat- eller magisterexamen inom fastighetsekonomi, bygg, arkitektur eller kanske en civilingenjörsutbildning. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Att du är professionell och affärsmässig i din roll som affärschef är en självklarhet och att du bekväm i att fatta egna beslut. Du är engagerad, lösningsorienterad och lyhörd mot kunder och medarbetare. Du arbetar för att upprätthålla god affärsetik för våra kunder och samarbetspartners.

Är det dig vi söker?

Ansök genom att skicka ett mail till oss på rekrytering@setup.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår COO Michael Danilov, michael.danilov@setup.se som är ansvarig för rekryteringsprocessen.