Junior projektledare

Är du vår nästa projektledare?

Brinner du precis som oss för fastigheter och dess användare?
Är du nyfiken, gillar utmaningar och vill lära dig allt om fastighetsbranschen ur ett hyresgästperspektiv?
Är du intresserad av en bred, aktiv roll inom fastighetsprojekt?
Då är du rätt person för denna tjänst. Som junior projektledare hos oss kommer du att arbeta med rådgivning eller projektledning för våra kunder. Du kommer att arbeta med flera olika lokal- och fastighetsprojekt med varierande storlek, organisation och komplexitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Delta och ge stöd i fastighetsprojekt.
  • Rapportera kontinuerligt status till projektansvarig.
  • Planera och driva på tilldelade uppdrag i projektet enligt uppdragsbeskrivning.
  • Att vara stöd till projektansvarig gällande projektadministration
  • Delta i förstudier, kalkyler och presentationer eller anbudsarbete
  • Stötta upp i interna projekt eller arbeta med interna processer

Erfarenhet, utbildning och personliga erfarenheter

I tjänsten som junior projektledare är vi mer intresserade av vem du är än vad du tidigare gjort. Vi ser med fördel att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Vi på Set Up drivs av en tydlig passion för fastigheter och det resultat och värde vi skapar åt våra kunder genom väl genomförda projekt och vi vill självklart att detta är egenskaper du delar med oss. Vi är ett partnerägt bolag och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med våra kollegor varför vi värdesätter om du är prestigelös, resultatinriktad, driven och har stort engagemang för ditt arbete. För att lyckas i rollen som junior projektledare på Set Up är du en kommunikativ person med förmåga att skapa förtroende hos våra kunder. Att du är professionell och affärsmässig i din roll som junior projektledare är en självklarhet. Du är engagerad, lösningsorienterad och lyhörd mot kunder och medarbetare. Du arbetar för att upprätthålla god affärsetik för våra kunder och samarbetspartners.

Är det dig vi söker?

Ansök genom att skicka ett mail till oss på rekrytering@setup.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår COO Michael Danilov, michael.danilov@setup.se som är ansvarig för rekryteringsprocessen.