Om oss

Två dörrar som öppnas

Vår Historia

Set Up grundades 2011 av Johan Signer med en vision att erbjuda exceptionella tjänster och lösningar till våra kunder i deras lokalprojekt. Under åren har vi haft privilegiet att arbeta med en mängd olika kunder och projekt, vilket inte bara har låtit oss växa och utvecklas som företag, utan också breddat vår kompetens och kunskap. Vår resa har präglats av ett engagemang för att omfamna förändring, en hörnsten i Set Ups arv. Vår förmåga att anpassa oss och utvecklas i komplexa miljöer är grunden för vår framgång. Denna anpassningsförmåga har banat väg för nya affärsutmaningar, internationella projekt och många spännande utmaningar för våra kollegor.

En viktig del av Set Ups utveckling har varit de många individer ( medarbetare och kunder) som delar våra värderingaroch vår drivkraft. Många av dessa talangfulla personer har valt att fortsätta sin resa med oss som medarbetare ellerdelägare, vilket är en av våra största framgångar.

År 2022 hade Set Up tilldelats fyra Gasellutmärkelser och framgångsrikt genomfört några av de största projekten i Norden. Dessa milstolpar vittnar om vår outtröttliga strävan efter excellens. Idag har vi ett dynamiskt team, kontor på tre orter och projekt i flera länder.

2023: Ett Nytt Kapitel

I februari 2023 förvärvades Set Up av Broviken och blev därmed ett dotterbolag till Svefa Partners, tillsammans med Svefa och Värderingsdata. Med stödet från Broviken-gruppen, som består av 14 företag, har Set Up fått en långsiktig, erfaren ägare som ger oss de rätta förutsättningarna för vår nästa fas av tillväxt och utveckling.

Trots dessa förändringar fortsätter Set Up att verka som ett självständigt bolag, och behåller vårt engagemang för att leverera exceptionella tjänster som en del av ett större, stödjande nätverk.