Fastighetskonsult / Hyresgästrådgivning

Är du vår nya fastighetskonsult?

Brinner du precis som oss för fastigheter och dess användare? Är du intresserad av att arbeta med förhandling, strategier och rådgivning till Set up´s kunder?
Då är du rätt person för denna tjänst. Som fastighetskonsult hos oss kommer du att arbeta med hyresgästrådgivning för våra kunder. Du kommer att arbeta med flera olika lokal- och fastighetsuppdrag med varierande storlek, organisation och komplexitet, där du ska bidra med din kunskap och ge stöd.
Tjänsten innebär bl.a. att genomföra marknadsanalyser, behovsanalyser, lokalsök och förhandlingar med fastighetsägare (Villkorsändring, Nyteckning, Avflytt).

Huvudsakliga ansvarsuppgifter

  • Självständigt hantera kunduppdrag för både svenska och internationella kunder
  • Försäljning
  • Leda och driva hyresförhandlingar för våra kunder.
  • Kontakt med marknaden i form av både fastighetsägare, andra konsultbolag samt kunder
  • Självständigt och proaktivt identifiera tillväxtmöjligheter i befintliga samt nya kundrelationer
  • Analysera och dokumentera verksamhetens lokalbehov på kort och lång sikt.
  • Analysera lokalmarknaden samt föreslå förvärv och avyttringar av förhyrningar.
  • Du förväntas kunna ta ansvar för kundrelationen

Erfarenhet, utbildning och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en förståelse för konsultyrket, gärna har erfarenhet ifrån en liknande roll från en annan rådgivningsfirma, fastighetsbolag eller inom kommersiell förvaltning. Vi ser gärna att du har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen och har en bred bakgrund av att arbeta med kommersiella fastigheter som kontor-, logistik, och detaljhandels fastigheter. Vi ser med fördel att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har god förståelse för svensk hyreslagstiftning och är en van hyresförhandlare.

Vi på Set Up drivs av en tydlig passion för fastigheter och det resultat och värde vi skapar åt våra kunder genom väl genomförda projekt och vi vill självklart att detta är egenskaper du delar med oss. Vi är ett partnerägt bolag och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med våra kollegor varför vi värdesätter om du är prestigelös, resultatinriktad, driven och har stort engagemang för ditt arbete. För att lyckas i rollen som fastighetskonsult på Set Up är du en kommunikativ person med förmåga att skapa förtroende hos våra kunder. Att du är professionell och affärsmässig i din roll som fastighetskonsult är en självklarhet. Du är engagerad, lösningsorienterad och lyhörd mot kunder och medarbetare. Du arbetar för att upprätthålla god affärsetik för våra kunder och samarbetspartners.

Är det dig vi söker?

Ansök genom att skicka ett mail till oss på rekrytering@setup.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår COO Michael Danilov, michael.danilov@setup.se som är ansvarig för rekryteringsprocessen.