Projektledare

Är du vår nya projektledare?

Brinner du precis som oss för fastigheter och dess användare?
Är du intresserad av en bred, aktiv roll inom fastighetsprojekt?
Då är du rätt person för denna tjänst. Som projektledare hos oss kommer du att arbeta med rådgivning eller projektledning för våra kunder. Du kommer att arbeta med flera olika lokal- och fastighetsprojekt med varierande storlek, organisation och komplexitet, där du ska bidra med din kunskap och ge stöd i projektets alla faser.
Tjänsten innebär bl.a. att ta fram och säkerställa underlag för beslut i strategiska frågor samt att förstå och anpassa processer efter kundens mål och gällande regelverk.
Du förväntas kunna leda arbetet att samordna, styra, genomföra och planera projekt.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Styra projekt mot uppsatta mål, avseende ekonomi, tid och teknik, med fortlöpande rapportering och slutredovisning av projekt.
  • Försäljning
  • Göra inventeringar och utredningar inför projekt.
  • Genomföra upphandling och inköp av leverantörer.
  • Ta fram beslutsunderlag för strategiska frågor.
  • Vara föredragande i arbetsgrupper och styrgrupper.
  • Ta fram förstudier och programarbeten för strategiska projekt/lokalbehov t.ex. lokalprogram, lokalskisser eller dylikt.
  • Analysera och dokumentera verksamhetens lokalbehov på kort och lång sikt.
  • Analysera lokalmarknaden samt föreslå förvärv och avyttringar av förhyrningar.
  • Du förväntas kunna ta ansvar för kundrelationen.

Erfarenhet, utbildning och personliga egenskaper

Vi ser gärna att du har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet från fastighetsbranschen inom projektledning, byggledning eller fastighetsutveckling och har en bred bakgrund av att arbeta med kommersiella fastigheter som kontor-, logistik, och detaljhandels fastigheter. Vi ser med fördel att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande byggteknisk utbildning och goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenheter inom hyresrättsjuridik är det meriterande. Vi på Set Up drivs av en tydlig passion för fastigheter och det resultat och värde vi skapar åt våra kunder genom väl genomförda projekt och vi vill självklart att detta är egenskaper du delar med oss. Vi är ett partnerägt bolag och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med våra kollegor varför vi värdesätter om du är prestigelös, resultatinriktad, driven och har stort engagemang för ditt arbete. För att lyckas i rollen som Projektledare på Set Up är du en kommunikativ person med förmåga att skapa förtroende hos våra kunder. Att du är professionell och affärsmässig i din roll som projektledare är en självklarhet. Du är engagerad, lösningsorienterad och lyhörd mot kunder och medarbetare. Du arbetar för att upprätthålla god affärsetik för våra kunder och samarbetspartners.

Är det dig vi söker?

Ansök genom att skicka ett mail till oss på rekrytering@setup.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår COO Michael Danilov, michael.danilov@setup.se som är ansvarig för rekryteringsprocessen.