Förändrings- och projektledare

Vi söker nu en Förändrings- och Projektledare för uppdrag hos våra kunder.

Set Up är en fastighetskonsult med ledande kompetens inom rådgivning och projektledning. Vi är en strategisk partner under hyreskontraktets hela livscykel. Bland våra uppdragsgivare finns både stora och små företag, myndigheter, universitet, banker och organisationer. Som anställd hos oss får du möjlighet att arbeta på ett företag som ständigt är på väg framåt. Tillsammans med kollegor med gedigen erfarenhet och engagemang får du chans att utvecklas genom våra spännande projekt. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där alla kan växa, prestera och må bra. Livet på Set Up är omväxlande, utmanande och fartfyllt. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö men arbetar med projekt över hela Norden.

Dina arbetsuppgifter

Som förändringsledare/projektledare hos oss på Set Up kommer du vara delaktig i många olika fastighetsprojekt med varierande storlek och komplexitet.

Din roll innebär att du ansvarar för förändrings och-kommunikationsprocesser i våra projekt i Norden. Du planerar, koordinerar och genomför förändringsledning och projektkommunikation genom en redan fastställd förändringsprocess.

Du är bekväm med att driva workshops, både i fysiskt och digitalt format, samt är van vid att hålla dialoger med medarbetare som berörs av förändring kring farhågor och förväntningar. Du säkerställer samt utvärderar resultatet av en förändring och kan återkoppla detta i administrativa rapporter till våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår också att tillsammans med ansvarig projektledare samordna kommunikation och förändringsledningsaktiviteterna så att dessa går i linje med projektets vision och tidplan.

Utöver att ansvara för förändrings och-kommunikationsprocesser i våra projekt kommer du vid tillfällen även att ha rollen som projektledare.

Rollen innefattar också att du tar stort ansvar för kundrelationen och kvaliteten i vårt arbete och värdesätter god affärsetik.

Erfarenhet och kvalifikationer

Idag arbetar du troligtvis som förändringsledare, HR-medarbetare eller managementkonsult alternativt har en liknande roll i kombination med projektledning och eller/arkitekt. 
Du har en relevant akademisk examen och flerårig erfarenhet kopplat till ledarskap, kommunikation och förändringsledning.

Du är en inspirerande och social person som är duktig på att inkludera och engagera. Du har en naturlig fallenhet för att skapa förtroende hos en ny grupp och det förtroendet är du skicklig på att förvalta. Du är pålitlig, lyhörd och inkännande samtidigt som du inte är främmande för att leverera obekväma beslut. Modig, trygg och orädd är egenskaper som ligger till grund för hur du uppfattas som person och du har inga problem med att ta stå stadig när det blåser omkring dig.

Du gillar att möta nya människor och är en prestigelös ledare. Du har också en stor förståelse för hela processen och kan se till den större bilden som förändringen ska leda till och påverkar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är om har erfarenhet av fastighetsbranschen samt har god förståelse eller talar danska och/eller andra nordiska språk.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid vem du är som person. Egenskaper som är viktiga i rollen är god förmåga att vara lyhörd, prestigelös och kommunikativ. Vidare besitter du ett kreativt tänkande både för innovativa och estetiska lösningar. Du får saker att hända och trivs i en föränderlig miljö med delvis högt tempo. Vi tror även att du är en lagspelare som tycker om att utvecklas tillsammans med dina kollegor och gärna delar med dig av din kunskap.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök genom att skicka ditt CV för denna tjänst till rekrytering@setup.se. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jayne Helmersson, jayne.helmersson@setup.se som är ansvarig för rekryteringsprocessen.