Gruppbild med personal på Set Up

Vår ledning

Set Ups styrelse och affärsledning består av extern styrelseordförande Hans Jönsson, Vd Johan Signer med ledningsgrupp och affärschefer.

Set Up är ett partnerägt bolag där partners är aktiva i våra projekt och säkerställer en långsiktighet och högt engagemang.

Ledning

Johan Johan

Johan Signer

Partner & CEO

Johan grundade Set Up 2010 och har sedan dess hjälpt företag, myndigheter och organisationer som rådgivare och projektledare för kravställning lokaler, lokalsökning och förhandling, konceptutveckling, lokalanpassning och flytt- & förändringsprojekt.

johan@setup.se +46 73 508 09 99
Nanna Nanna

Nanna Matsson

Partner & CMO

Nanna har en gedigen bakgrund som projektledare inom fastighetsbranschen och är medgrundare till Set Up. Nanna har ett brinnande intresse för att skapa långsiktiga relationer med kunder, leverantörer och anställda. Nanna ansvarar för marknadsföringen på Set Up.

nanna@setup.se +46 73 362 06 20
Daniel Daniel

Daniel Törnkvist-Lindén

CFO

Daniel har en magisterexamen och lång erfarenhet av ekonomiarbete i flera branscher och roller och drivs av att jobba med människor och att förstå verksamheten bakom de finansiella siffrorna för att kunna bidra till företagets framgång. Daniel ansvarar för ekonomifunktionen på Set Up.

daniel.tornkvist-linden@setup.se +46 73 599 29 17
Michael Michael

Michael Danilov

COO

Michael har lång erfarenhet av att bygga varumärke genom försäljning, event och nätverkande. Drivs av att addera värde i alla olika faser och projekt. Produkten är viktig, men det är mötet som skapar värdet. Michael ansvar för den operativa verksamheten på Set Up.

michael.danilov@setup.se +46 70 250 33 20
Gruppbild med flera medarbetare på Set Up
Susanne Susanne

Susanne Dverre-Landin

Partner & Affärsområdeschef Projektledning

Susanne är en erfaren och strukturerad fastighetsstrateg som är van vid att driva stora och komplexa projekt där behov möter funktion och där kommunikation är i fokus. Susanne har även mångårig kunskap och förståelse av Facility Management samt fastighetsprojekts alla faser.

Susanne arbetar oftast med fastighetsobjekt med hög säkerhetsklass och har gedigen kunskap inom fysiskt säkerhet.

susanne@setup.se +46 70 863 36 62
Kent Kent

Kent Magnusson

Partner & Affärschef

Som en av pionjärerna inom aktivitetsbaserade kontor i Sverige tillhör Kent en av de mest erfarna konsulterna när det gäller förstudier och implementering av

nya verksamhetsanpassade arbetssätt. Kent med bakgrund som både civilingenjör och ekonom tillsammans med en stor portion erfarenhet och människokännedom gör honom till en framgångsrik projekt- och förändringsledare.

kent@set-up.se +46 70 789 99 09
Maria Maria

Maria Mitell

Affärschef

Strukturerad, driven och kommunikativ senior projektledare med ambitionen att få projektmedlemmar att sträva mot ett och samma mål. Maria är duktig på att bemöta alla typer av människor och har goda ledaregenskaper som avspeglar sig i projekten.

maria.mitell@setup.se +46 72 981 88 73
Niklas Eriksson Niklas Eriksson

Niklas Eriksson

Affärsområdeschef Säkerhet

Niklas är en erfaren senior projektledare för säkerhetsrelaterade frågor i olika former - med sin erfarenhet, kunskap och vilja att alltid hitta den bästa lösningen. Med ett stort nätverk av välbeprövade leverantörer inom olika säkerhetsområden hjälper Niklas till med att ta fram anpassade lösningar för olika behov.

niklas.eriksson@setup.se +46 70 145 32 46
Niklas Jälmestål Niklas Jälmestål

Niklas Jälmestål

Partner & Affärschef

Niklas är en positiv och erfaren senior projektledare med stor vana att driva projekt med resultat- och helhetsansvar. Han har stor kunskap och förståelse för projektens olika faser och av arbetsgruppens dynamik och mångårig vana att arbeta mot kravställande styr- och projektgrupper.

niklas.jalmestal@setup.se +46 70 354 84 18
Jayne Jayne

Jayne Helmersson

Affärschef, ansvarig region syd

Relationsskapande, kommunikativ och målfokuserad projektledare med lång erfarenhet av att driva lokalprojekt. Jayne arbetar effektivt både självständigt och i grupp och styr med van hand projektet framåt med hjälp av framarbetade metoder, mallar och processer.

jayne.helmersson@setup.se +46 73 433 84 80
Robert Robert

Robert Trouin

Utvecklingsansvarig Digitalisering

Robert har stor erfarenhet av komplexa miljöer med mycket interaktion mellan olika kravställare, intressenter och utförare med iterativa och värdeskapande leveranser för att stödja verksamheten på bästa sätt. Han har en nyfiken och öppen attityd och trivs bäst mellan IT och verksamhet.

robert.trouin@setup.se +46 70 955 03 22
Magnus Magnus

Magnus Åkerberg

Partner & Affärsområdeschef Rådgivning

Magnus har över 20-års erfarenhet från ledande internationella exekutiva roller inom Corporate Real Estate (CRE) inklusive Proptech. Han har genom åren arbetat med och genomfört stora förändringsprojekt inom CRE & Proptech över hela världen.

magnus.akerberg@setup.se +46 70 366 49 88
Hans Jönsson Hans Jönsson

Hans Jönsson

Styrelseordförande

Hans har en gedigen bakgrund inom revisionsbranschen där han arbetat såväl med start ups som internationella företag inom ett flertal branscher. Hans har varit mångårig Partner hos PwC och idag sitter i ett antal styrelser i olika branscher. Hans är Styrelseordförande hos Set Up

hans@setup.se +46 70 366 36 83